14 augusti 2016

Imorgon är det THE BIG DAY...

...ska skriva/sätta längdskidssidorna för nya Pölderkatalogen!
Kan väl säga såhär...det finns mycket nytt och mycket att ta ställning till om hur o vad!!!
normala klassiska o skate?????
stakskidor?????
skin?????
VAD SKA DU HA I DIN SKIDPARK?
Vi vet svaret...många definitivt inte!
Basen kommer "nog alltid" att vara minst 1 par perfekta spannade klassiska skidor, vem vill inte drömma och vänta in de där dagarna när det är -5 grader o molnfri himmel inkl vindstilla...spårpersonalen har gjort sitt med rälsspår och lätt tillåkta "av någon annan"...hård paraffin på glidytorna och x antal lager blå extra swix som fäste!
Dessa dagar finns ju inte så ofta tyvärr...i dessa gråare tider och varmare vintrar så har kommer ju tankarna både på stakskidor och skin...de flesta fixar ju inte stakskidor...läs är för svaga/dåligt tränade för att bara staka vilket jag tycker är kanon. Tänk om alla inkl motionärer skulle åka omkring och bara "staka längdåkning" = skulle vara surt!!!
Lösningen är och kommer att bli...1 par skin i din skidpark!!!
Att ha 1 par ståendes eller liggandes i bilen är en fantastisk lösning...snabbt enkelt att komma ut i spåret om o när du vill köra och då framförallt + på om du kort om tid.
Skin funkar alltid...hyfsat eller bra men aldrig BÄST...ler...ett par 100% PERFEKT VALLADE skidor går alltid bättre....men vem lyckas alltid med vallningen????
Stakskidor....VILKET OTYG egentligen men tyvärr för de bättre ett måste...för er motionärer...tveksamt val....men visst...är du stark så kanske!
Rådet...köp inte bara ett par "sådär bara"...dessa skidor må ha ett speciellt tryckutseende....vi har koll så vi kan hälpa dig om du har intresse för ett par!

Inga kommentarer: