Tony Pölders blogg om längdåkning, cykling och curling + vardagens lunk!
Äger och driver TONY PÖLDER SPORT AB som är en specialistbutik för längdåkning med 9 anställda. Elitspelare i curling med eget lag och givetvis som skip.På 70- o 80-talet elitskidåkare o elitlöpare.

11 mars 2018


Som ni kanske vet så vann Atomic C:9 skintec testet i Aftonbladets stora skidtest, så inte bara i Norge vinner den utan även här hemma i SWE!
Bästa skinskidan på marknaden :-)
Och du...den enda för tillfället som du kan byta hud/skin på ute i spåret och eller om det är olika fören (byt hemma innan passet/tävlingen)...det är ju så att skin går väldigt lätt ibland men oxå ibland lite tyngre typ när det är nysnö + oxå kärvt i spåret såsom det var under Vasaloppsveckan denna vintern!
Atomic har flera olika hudar...vill du ha bättre fäste så finns det hud för det...vill du ha bättre glid...LÄS race hud...så väljer du det....kommer även en hud nu med belag på främre delen....för er som stakar väldigt mycket...ni vet känslan när ni åker skin o stakar hårt så kan man känna att skinnet går i i den rörelsen när du går upp på tå!
ENKEL TEKNOLOGI detta och så jäkla bra för dig som skidåkare = easy skiing!
Skidan finns hemma på lager nu...så det är bara att testa!

Här är vår produkttext om kingen:
Atomic C9 Skintec

Lätt tävlingsskida med Atomic skintec teknologi, framtagen för att hålla uppe spannet vid dubbelstakning men som också är lätt att få fästa på.
Materialet på hudarna är 100% mohair som håller upp mot 80 mils åkning. Hudarna är limmade i utfrästa delar under skidan och anpassade för att inte påverka glidzonerna. 
Du hittar skidan HÄR

3 kommentarer:

Bengt Wallman sa...

Kommer det en C10 senare i år ?

Tony Pölder sa...

C10.....nänä.....
samma koncept next year
men vi kommer ha en C8....som inte finns överallt :-)

Bengt Wallman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.