28 oktober 2008

Swix CH vallor går klart bätttre än Kuzmin...


det är vetenskapligt bevisat och dokumenterat...Kuzmins teorier bygger på ej vetenskapliga tester...nu är de gjorda och det finns papper på det...
Sanslös stor skillnad när man gör testerna som de skall göras...att sickla ett par skidor och sen säga att de gick lika bra som mitt andra par som jag har valla på...det gott folk..."är rent båg"...totally crazy wrong

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vart finns swix rapport å kan du på ett enkelt och kort sätt redogöra skillnaden å varför man ska valla?

Kexet

Tony Pölder sa...

kommer strax-skall bara samla kraft...mycket att skriva...om det...

Anonym sa...

börjar ju komma en del objektiv forksning i ämnet som själv inte har några kommersiella intressen i det hela. Bla erkände svenske forskaren Sture Hogmark oc resultaten där pekar väl inte direkt åt SWIX håll.

Hade det inte vart bättre om du kunde länka direkt till SWIX-rapporten känns lite trovärdigare än att du som inte är direkt opartiska ifrågan gör en sammanfattning. Nåja SWIX är inte heller opartiska men kanske har de ett mer lättläst språk utan versaler och normal meningsbyggnad.

Ett problem kan jag tänka är att om man ska få vallade skidor att gå bättre än ovallade behööver man ha resurser och kunskaper som normala skidåkare inte har och som allt fler har upptäckt går då ovallat minst lika bra.

Anonym sa...

Är SWIX mer vetenskaplig och opartiska än Kuzmin, tillåt mig småle...

Nu är väl iaf testerna gjorda som SWIX tycker att de ska göras..men mer vetenskapligt tror jagknappast det är.

Har branschen bluffat oss i 25år så kan de nog fortsätta ett tag till.