10 november 2011

Rible klar för Pölder Sport och Salomon



Vi sponsrar lite hit o dit... lovande skidåkare runtom i Sverige och nu har vi tillsammans med Salomon lyckats knyta oss till Skånes "bästa skidåkare" Rickard "Rible"Bergengren tävlandes för Björnstorps IF. Salomon går in tillsammans med oss och hjälper till med sponsen till Rickard som vi ser "som en lysande reklampelare" och produktutvecklare både för hans kunskaper på snö såsom på asfalt via rullskidstävlandet som han satsar hårt på.

Vi ska vara med nu minst 2 år på hans väg mot den översta toppen på långlopp, Rickard har gjort makalösa framsteg sedan sina 8,17 på Vasaloppet 2009 som nybörjare till årets 4,59. Nu går raketen mot 4 timmars strecket så fort som möjligt och hand i hand är det en rullskidssatsning.

Ett antal specialutplockade skidor från Salomon kommer han att åka på (Jean Marc o Åke är inkopplade)och de är givetvis STENSLIPADE AV PÖLDER SPORT på och i en Tazzari grundade i hotbox med Star specialparaffin...lovar att det kommer att gå undan på glidtesterna mot "stålsicklingsmaffian".

Stavar ...blir Swix givetvis där och inte CT 2 :-)

på skor kör han givetvis det bästa som finns ;-)...Salomon S-lab classic och Salomon skate PRO

kläder blir det fullspons från Salomon på lager 3...överdrag Momentum, träning Superfast och sedan kondomen...blir den nya läckra vackra designen.

Handskar...givetvis Lillsport..."lillkotten" ställer upp och ser Rickard nu oxå som en produktutvecklare på handskbiten när det gäller värme, slitage på rullskidor!

På sommarbiten går Craft in med racekläder för rullskidstävlandet oxå där då i produktutvecklingssyfte!
Glasögon........Bliz proflip...givetvis!













9 kommentarer:

Sven sa...

Helt fantastiskt, här är någon som verkligen kan lyfta sporten till nya nivåer, så kul att se att man kan komma från typ ingenting och bli så bra på kort tid, väldigt inspirerande!
Kommer mässan i helgen och shoppar!!

Johan B sa...

Vad kul att ni plockar upp lovande talanger, Rickard har ju gjort grymma framsteg och kommer ju från Skåne så det gör ju det hela väldigt spännade! Jag tror ni valt ett starkt kort där!

Tony Pölder sa...

tack...fantastisk kille att jobba med och vi ser potentialen i honom både resultatmässigt men oxå i framtida samarbete o produktutveckling och reklam, sen att han är skåning gör ju inte saken mindre intressant.Salomon tycker oxå att det är spännande o kul...han kommer att ha fin utrustning under fötterna o på kroppen. 5 par värstingskidor kommer att stå till hans förfogande under vintern o de är utplockade med kurvor som betyder bra glid och "sämre" fäste...allt för att åka fort på långlopp

Marcus sa...

ett starkt förvärv, de gånger jag träffat RIckard så han gett ett mycket trevligt intryck, att ha en sådan sympatisk och duktig åkare i sitt stall är aldrig fel och jag tror att många kan identifiera sig med honom och på den punkten ser jag reklambiten i det hela! Som sagt grattis till ett stark kort!

Gustaf sa...

Grattis! Kör hårt!! Jag tror mycket på er nyförvärv! En frisk fläkt i rullskid och längd i södra Sverige!

KungKoa sa...

Det här är jobbig läsning för en som tog upp skidåkningen samtidigt och som faktiskt hade en bättre första tid på Vasan (om än i öppet) men som har en mer "normal" utvecklingskurva. Underskatta in kraften och träningsviljan i denna människa. 3h på 3 år talar sitt tydliga språk. Vågar man gissa 4h på 4 år?!?!

Jag kan inte annat än att önska Er lycka till med satsningen!

Melin sa...

Kul för Er o Rickard. Otrolig utveckling har han onekligen haft. Men jag är näsan mer imponerad av hans "sociala förmåga". Killen lär ju känna allt och alla på typ två sekunder. Kör hårt!!

Micke sa...

Ja verkligen vilken utveckling han haft på senaste åren, helt otroligt! Tror nog inte vi har sett nog av honom än, det luktar snabba tider ner mot 4 timmar...

tack för en trevlig mässa! Med detta i bakhuvudet så valde ja de där "lite dyrare" skidorna!

Niclas sa...

Otroligt! Är allt glömt och förlåtet efter CT2-beefen?