14 februari 2012

Mailkonverstaion med elitservicekille

Hello,

Hoppas allt är bra och att besöket från mina kära kollegor gick bra!

Hörde ryktes vägen att Ni nu har "kingarnaskingkingkingkingkingkong" produkt på lager:)! Pratar givitvis om den mest använda glidvallan på marknaden (på racingsidan): HF80. Lite kort info om denna superprodukt:

HF80 är en suverän produkt. Inte bara för elitåkaren utan även för den hängivne motionären och Vasaloppsåkaren. HF80 används som underlagsvalla pga sina fantastiska egenskaper. Dess hårdhet gör den till en slitstart produkt som samtidigt "synkar" bra med övriga vallor.
HF80 är också ett givet alternativ som glidvalla på långlopp då återigen vallans hårdhet gör att den blir slitstark och drar åt sig väldigt lite smuts. Som underlag till pulver är HF80 i det långa loppet oslagbar från någon kallgrad till arktisk kyla. Många av våra tester har visat att ett pulver går bättre med HF80 som underlag tex på långlopp även i lite varmare temperaturer. Detta tror jag beror på vallan hårdhet och speciella konsistens. Det har hänt att vi åkt ett riktigt blötförespulver över HF80 i +5!! Går tempen ner mot noll går det att mixa HF80 med en varmare glider om man vill det.

Så kingen, du har nu en fantastisk produkt i din butik. Kör hårt!

Hör av dig om du har några funderingar på HF80 eller något annat:-)!

Hare!

3 kommentarer:

Marius Osvold sa...

Hf80 snakker vi da om grønn start i høyfluorversjon

Mats sa...

Hej!

Letar febrilt i din nätbutik men hittar ingen produkt som heter HF80. Vilken menas??

Tony Pölder sa...

kommer strax
du kan beställa den via kundsupport@polder.se