07 februari 2012

Då har Vikman ...






...varit här och bjudit på feta räkmackor och 7 tim insälj för nästa vinter...
starkt sortiment han har den pöjken!


Text done on my ipone with small buttons... Sorry if my text looks stupid ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Känns oseriöst när säljarna bjuder på dyra räkmackor. Hur kan vi konsumenter veta att vi får bra produkter och inte blir rekomenderad de fabrikat vars säljare bjudit på dyraste middagen.
0 tolerans gällande detta bör skrivas in i företagets policy.

Tony Pölder sa...

??? är det Månsson på Craft som skriver detta?...;-)...tror det..asgarvar
Man måste väl äta och varför kan man inte göra dett tillsammans...han bjöd på räkmackor och vi bjöd på lunch..vad är problemet?

Anonym sa...

Nä, bara en läsare som följer din blogg som ligger sjuk hemma och har lite att göra...kul att du har humor :-))

Anonym sa...

Enligt huvudregeln för avdrag för utgifter i inkomstslaget näringsverksamhet i 16 kap. 1 § första stycket inkomstskattelagen (1999:1229), IL, ska utgifter för att förvärva och bibehålla inkomster dras av som kostnad. Utgifter för att främja ett företags försäljning, såsom utgifter för representation och marknadsföring, är avdragsgilla enligt detta lagrum. I 16 kap. 2 § finns bestämmelser som begränsar rätten till avdrag för utgifter för representation och representationsgåvor till vad som kan anses som skäliga utgifter.

I 9 kap. IL finns bestämmelser om sådana utgifter som inte får dras av i något inkomstslag. Enligt 9 kap. 2 § andra stycket gäller detta utgifter för bl.a. gåvor.

Tony Pölder sa...

nu är det så att John Vikman är en personlig vän till mig så vi bjöd varandra som vänner med skattade egna pengar, svårare är det inte här i livet...han kostade mig 55 spänn privat igår, det har jag råd med. Sen att jag givetvis handlade en jäkla massa madshus o dähliekläder det är ju en annan historia ;-)