Tony Pölders blogg om längdåkning, cykling och curling + vardagens lunk!
Äger och driver TONY PÖLDER SPORT AB som är en specialistbutik för längdåkning med 9 anställda. Elitspelare i curling med eget lag och givetvis som skip.På 70- o 80-talet elitskidåkare o elitlöpare.

30 oktober 2017

TOMTARNA I TOMTEVERKSTADEN...


...Daniel DP och Christian CG!
Herregud säger jag så kuuuuul!
Pöldermässan 2 veckor tidigare detta året!
Så nervösa vi var att det blev för tidigt men ack så fel o så glada vi är idag på måndag!
"Packpöjkarna" får jobba hårt nu för att komma ifatt!
Skidsäljet denna helgen var all time high vilket är ett betyg gott nog för oss på Pölder Sport!
Seriösa spannplock, att vi finns som verklig butik för besök...att kan komma o besöka oss blir mer o mer viktigt (trots att vår polder.se står för ca 70% av vår omsättning på helåret)
Fantastiskt att kunna erbjuda den tjänsten...med livebesök i butiken i Nässjö!
Det har ju varit tre rätt dåliga vintrar o det är lite kris hos vissa tillverkare men även hos handlare...många som fått stänga sina butiker för besök pga dåliga vintrar/dåligt sälj..trots den/ det enorma intresset för skidåkning....senaste månaderna har det hänt på flera ställen ..vilket betyder betydligt sämre service för er kunder o betydligt sämre urval...läs att ni handlar dåliga skidor med stor risk då + då om det händer något...hjälpen o reklammationsrätten är ju puts bort väck!!!...säkrare o bättre med säker handel via oss som driver handel via öppen butik både live för besök och på webben!!!
Jag bara bävar säger jag...om det skulle bli vinter....tidigt...sicket röj och då gott folk....blir många utan grejjjjor....stl 43 i pjäxor....sopat.... 205cm i skidor för 80kg...sopat :-)
#positivbävan:-)

Inga kommentarer: