22 maj 2019

Craft och Vasaloppet förlänger och förstärker samarbetet

Sportvarumärket Craft förlänger sitt långa samarbete med Vasaloppet med ytterligare fem år. Samtidigt breddas samarbetet till att utöver konfektion nu även innefatta löparskor.

”Vasaloppet har under många år haft ett fantastiskt samarbete med Craft och vi kan med glädje konstatera att vi nu förlänger och utvecklar vårt samarbete med ett avtal som sträcker sig över Vasaloppets 100-årsjubileum”, säger Lena Hermansson, Sponsorchef på Vasaloppet. ”Craft är ett starkt svenskt varumärke som står för kvalitet och som med sina produkter kan bemöta våra deltagare, såväl elit som förstagångsdeltagare, inom både skidor, cykling och nu även löpning genom satsningen på skor. Det känns naturligtvis bra att vi har den helheten i samarbetet. Vasaloppets vision är att vara en motor för motion och hälsa i Sverige, och tillsammans med Craft ser vi fram emot att få fler människor att leva ett aktivt liv.”
Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vCraft varit en del av den professionella idrottsvärlden. Crafts kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Inga kommentarer: